Sovelluksen määrittäminen lasta varten

Jos määrität Kaspersky Safe Kidsin lasta varten, mutta päätät myöhemmin määrittää sen vanhemman käyttöön, sinun on poistettava sovellus ja asennettava se sitten uudelleen.

Kaspersky Safe Kidsin määrittäminen lasta varten ja suojauksen ottaminen käyttöön:

1. Käynnistä Kaspersky Safe Kids lapsen mobiililaitteella.

Kaspersky Safe Kidsin tervetulonäyttö avautuu.

2. Tutustu sovelluksen tärkeimpiin ominaisuuksiin ja valitse Jatka.

Näytölle avautuu käyttöehdot sisältävä ikkuna.

3. Tarkista käyttöehtoasiakirjat.
    • Jos hyväksyt asiakirjojen ehdot, valitse niitä vastaavat valintaruudut. Napauta Vahvista, jos hyväksyt asiakirjat.
    • Jos et hyväksy asiakirjojen ehtoja, sulje sovellus äläkä käytä sitä.
  4. Laite liitetään My Kasperskyyn.
  5. Valitse, että kyseessä on lapsen laite.
  6. Myönnä lisäkäyttöoikeuksia Kaspersky Safe Kidsille.
  7. Seuraa näytöllä olevia ohjeita ja myönnä Kaspersky Safe Kidsille esteettömyys- ja järjestelmäominaisuuksien käyttöoikeus. Salli Kaspersky Safe Kids -sovelluksen näyttää ruutuja muiden sovellusten päällä.

Määrityksen vaihe, jossa näitä oikeuksia pyydetään, voi vaihdella Android-käyttöjärjestelmän version mukaan.

8. Liitä laite My Kasperskyyn:
    • Jos sinulla on jo My Kaspersky -tili:
      1. Syötä käyttötietosi.
      2. Napauta Kirjaudu sisään.
    • Jos sinulla ei ole My Kaspersky -tiliä:
      1. Napauta Luo tili.
      2. Suorita rekisteröintiprosessi.

Antamaasi sähköpostiosoitteeseen lähetetään viesti, joka sisältää aktivointilinkin. Vahvista rekisteröinti napauttamalla linkkiä.

Voit luoda tilin myös My Kaspersky -verkkosivustolla.

9. Voit valita jo luodun lapsiprofiilin tai määrittää uuden lapsen tiedot.

Voit lisätä lapsen tiedot myös My Kasperskyssa.

10. Napauta OK.
  11. Jos määrität Kaspersky Safe Kidsiä HUAWEI- tai XIAOMI-laitteella, ota käyttöön Kaspersky Safe Kidsin automaattinen uudelleenkäynnistys laitteen käynnistyksen yhteydessä.

Automaattisen uudelleenkäynnistyksen määrittäminen HUAWEI-laitteilla

Automaattisen uudelleenkäynnistyksen määrittäminen XIAOMI-laitteilla

Kaspersky Safe Kids on keskeytetty. Voit nyt antaa laitteen lapsellesi.

Android-käyttöjärjestelmä mahdollistaa Kaspersky Safe Kidsin ilmoitusten piilottamisen lapsen laitteella käyttöjärjestelmän asetuksien kautta.